Timmermans-Tuinverzorging
Hovenier-Oosterhout
tuinaanleg
Tuinontwerp
Tuinprojecten
Tuin-onderhoud
Energetische tuinen ontworpen en aangelegd in de buurt van Etten-Leur door Timmermans Tuinverzorging
Etten-Leur

Energetische tuinen ontworpen en aangelegd in de buurt van Etten-Leur door Timmermans Tuinverzorging

Energetische tuinen aangelegd in de buurt van Etten-Leur en omgeving? Dit zullen vrijwel zeker tuinen van Timmermans Tuinverzorging zijn. Timmermans Tuinverzorging is namelijk dé hovenier van Etten-Leur en omgeving en gespecialiseerd in energetische tuinen. Deze tuinen staan garant voor rust, ontspanning en harmonie. Een tuin die energie geeft en waarin uw wensen en gevoel omgezet worden. Energetische tuinen zijn ook wel Feel Good Gardens; een plek waar u zich goed en gelukkig voelt. Vanuit dit oogpunt starten wij het maken van het ontwerp. Door de juiste combinatie van kleuren, vormen en materialen maken wij een mooi en harmonieus geheel dat, eventuele, verstorende elementen van buitenaf tegenhoudt. Balans tussen mens en omgeving is waar wij naar streven.

Energetische tuinen ontwerpen

Indien wij energetische tuinen in Etten-Leur en omgeving mogen aanleggen starten wij met het maken van een ontwerp. Het ontwerpen van deze tuinsoorten is een gevoelskwestie waarbij uw wensen het uitgangspunt zijn. Vooraf bespreken we uw wensenlijstje en brengen we de mogelijkheden in kaart. Daarbij besteden we alle aandacht aan de plattegrond. Hieruit kunnen we informatie van het perceel en de omgeving verkrijgen zodat we daar goed op in kunnen spelen. Onze ontwerper van energetische tuinen weet als geen ander wat de beste plaats is voor:

  • Planten
  • Bakken
  • Kleuren
  • Terrassen

Op deze wijze hebben wij al vele energetische tuinen in de buurt van Etten-Leur en omgeving weten te realiseren.

Energetische tuinen; een natuurlijk paradijs

Een natuurlijk paradijs achter uw huis? De juiste balans in uw tuin? In energetische tuinen zijn mens, dier en plant in evenwicht. Hier kunt u nieuwe energie op doen en heerlijk ontspannen. Hoe wij invulling geven aan uw tuin hangt af van meerdere factoren. Wat wilt u bereiken in uw tuin? Waar heeft u behoefte aan? Maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs in de buurt van Etten-Leur om dit uitgebreid te bespreken.

Neem contact op

Timmermans Tuinverzorging logo
Timmermans Tuinverzorging

Stel uw vraag

Energetische tuinen | Etten-Leur

Copyright © Timmermans Tuinverzorging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex