Timmermans-Tuinverzorging
Hovenier-Oosterhout
tuinaanleg
Tuinontwerp
Tuinprojecten
Tuin-onderhoud

Tuinaanleg

Het aanleggen van een unieke, prachtige tuin toegespitst op uw wensen. Dat is waar wij ons graag mee bezig houden. Met passie voor groen leggen onze hoveniers uw tuin aan. Dit doen wij volledig op de manier zoals u dit voor ogen heeft. Door onze kennis en ervaring kunnen wij verschillende stijlen realiseren. Wordt u blij van een strakke, onderhoudsvriendelijke tuin? Liever een speelse tuin met veel groen? Uw wensen zijn onze eerste prioriteit.

Ontwerp en offerte voor tuinaanleg

Na de keuze voor een bepaald ontwerp stellen we een offerte voor u op. Deze is overzichtelijk zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kosten. Na akkoord maken we in overleg met u een realistische planning. Tuinaanleg draait immers ook om goed organiseren. Op de door u gewenste tijdstippen werken wij aan uw nieuwe ideale droomtuin.

Het ideale groene plaatje

Het team van Timmermans Tuinverzorging bestaat uit een groep professionele vakmensen. Samen werken wij aan het ideale groene plaatje. Wij leggen de tuin precies zo aan als deze bedoeld is. In de afgelopen jaren hebben wij vele prachtige tuinen mogen realiseren. Wie ons kent weet inmiddels waar wij voor staan: prachtig ontworpen en met zorg aangelegde tuinen volgens afspraak.

Tuinmaterialen

Naast de manier van aanleggen zijn de materialen bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Door onze ervaring met verschillende planten, materialen en merken kunnen wij u voorzien van advies. Wij werken samen met betrouwbare en goede leveranciers met de juiste garantievoorwaarden.

Meer informatie? Neem contact met ons op. Wij komen graag langs voor een persoonlijke kennismaking.

Tuinaanleg - beplanting - kunstgras - bestrating - plantenbakken

Copyright © Timmermans Tuinverzorging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex