Timmermans-Tuinverzorging
Hovenier-Oosterhout
tuinaanleg
Tuinontwerp
Tuinprojecten
Tuin-onderhoud
Energetische tuinen2

Energetische tuinen

Feel Good Garden

De energetische tuin is een natuurlijk paradijs. Het is een omgeving die rust uitstraalt en in harmonie is met de bewoners. Het is, als het ware, voor hen een krachtplek, waar ze kunnen opladen. Er wordt gewerkt met allerlei technieken en materialen die positief op elkaar inwerken. Mens, dier, plant en mineraal worden met elkaar in evenwicht gebracht volgens oeroude principes als de Gulden Snede, Yin en Yang en de kracht van vormen en kleuren.Dit evenwicht maakt positieve krachten vrij en dringt negatieve invloeden als elektrosmog terug. Op deze harmonieuze, gezonde plek kun je weer nieuwe energie opdoen.

Feng Shui principes voor uw energetische tuin

Een specifieke vorm van energetisch tuinontwerpen is het ontwerpen volgens de principes van de Feng-Shui. Uitleg hierover vindt u later op de pagina. 

Hoe komt een energetische tuin tot stand?

     

Voor meer informatie over Feel Good Garden ontwerpen: http://www.saskiatimmermans.nl 

of bel direct met Saskia 06-10550775 

Oeroude principes van de yin-yang en gulde snede voor tuinontwerp van energetische tuinen

Het ontwerpen van een FeelGood Garden is een gevoelskwestie. Waar het om draait bij een energetisch tuinontwerp is een positieve intentie. Centraal staat hierbij de bewoner. De bewoner maakt zijn of haar wensenlijstje bekend. Door met aandacht te focussen op de plattegrond, wordt zoveel mogelijk informatie uit het betreffende perceel en zijn omgeving verkregen. De wensenlijst van de bewonder en de verkregen informatie vormen de uitganspunten van het energetisch ontwerp. De ontwerper voelt aan wat de beste plaats is voor de verschillende vormen, kleuren, materialen en de juiste beplanting in de tuin. Hierbij worden de oeroude principes van de yin-yang en de gulden snede gebruikt.

De 4 elementen die een energetisch tuin in evenwicht brengen:

Timmermans Tuinverzorging logo
Timmermans Tuinverzorging

Copyright © Timmermans Tuinverzorging 2021 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex