Timmermans-Tuinverzorging
Hovenier-Oosterhout
tuinaanleg
Tuinontwerp
Tuinprojecten
Tuin-onderhoud
Energetische tuinen2

Vindt een goede balans met een energetische tuin!

Een energetische tuin is een natuurlijk paradijs, waar wij volledig af gaan op ons gevoel. Het draait hierbij om het gevoel dat we hebben voor en door de natuur en de omgeving. Wanneer we een energetisch ontwerp voor u maken, nemen wij alle elementen rond de tuin mee. Wij kijken zowel naar de personen, de plaats en de omgeving. Vanuit een groot geheel werken we toe naar steeds kleinere details. Zo zorgen we ervoor dat alles in balans is. Ons doel is om voor u als bewoner van de tuin een positief en rustig gevoel te creëren in uw tuin.

In een energetische tuin vindt u de ultieme ontspanning en haalt u ook nog eens energie op. Vaak buiten zijn is tenslotte gezond en helpt u bij het vinden van een goede balans, maar een tuin met energie die niet in balans is kan dit verstoren. Een verstoorde balans heeft dan ook weer invloed op uw welzijn en mentale gesteldheid. Wanneer u in het ontwerp van de tuin rekening houdt met de energetische elementen zult u merken dat u veel liever in uw tuin bent en er langer blijft. Een specifieke vorm van energetische tuinontwerpen is het ontwerpen volgens de principes van de Feng-Shui.

Feel Good Garden

Een energetische tuin is een echt rustgevend natuurparadijs. Dit zal een omgeving zijn die rust uitstraalt en in ook in harmonie is met de bewoners. Een krachtplek waar u kunt opladen is een Feel Good Garden als het ware. Er wordt hier gewerkt met allerlei technieken en materialen die een positief effect hebben op elkaar. Mens, dier, plant en mineraal zullen positief op elkaar in gaan werken. Dit gebeurt volgens de oeroude principes als de Gulden Snede, Ying en Yang en de kracht van vormen en kleuren. Positieve krachten komen door dit evenwicht vrij en dringen negatieve invloeden terug. Op deze harmonieuze en gezonde plek kunt u nieuwe energie opdoen.

Energetische tuinen verzorgd door Timmermans Tuinverzorging

Timmermans Tuinverzorging heeft passie voor het ontwerpen en maken van energetische tuinen. Wilt u ook graag een rustgevend paradijs aan uw huis? Wij helpen u hier graag mee, door maatwerk aan te bieden. Benieuwd naar de door ons gerealiseerde energetische tuinen? Neem een kijkje op onze website. Voor vragen en vrijblijvende informatie kunt u een kijkje nemen op http://www.saskiatimmermans.nl/ of neem direct contact op door te bellen naar Saskia op 06-10550775!

     

De 4 elementen die een energetisch tuin in evenwicht brengen:

Timmermans Tuinverzorging logo
Timmermans Tuinverzorging

Copyright © Timmermans Tuinverzorging 2021 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex