Timmermans-Tuinverzorging
Hovenier-Oosterhout
tuinaanleg
Tuinontwerp
Tuinprojecten
Tuin-onderhoud

Ontwerpen

Heeft u net een nieuwbouwwoning gekocht en moet de tuin nog volledig ingericht en verzorgd worden of is uw huidige tuin toe aan een frisse nieuwe look. Timmermans Tuinverzorging helpt u graag bij het realiseren van uw tuindromen. Sinds 1961 houden wij ons al bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Timmermans Tuinverzorging houdt zich niet aan een vast concept, maar laat zich leiden door eigen creativiteit in ideeën en wensen van de klant. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en bekijken we of deze realistisch zijn. Als specialist kunnen we eerlijk advies geven en op deze manier aan uw verwachtingen voldoen.

Timmermans Tuinverzorging werkt persoonlijk

Bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een tuin komt veel kijken. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat u het werk aan ons overlaat. Om niks te vergeten en er zeker van te zijn dat u straks uw droomtuin heeft, volgen wij de volgende stappen:

Stap 1: Oriënterend gesprek om uw wensen te inventariseren

Wanneer u contact met ons opgenomen heeft, zullen wij zo snel mogelijk een afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek. Dit gesprek vindt plaats bij u thuis. Zo krijgen wij direct een beeld van uw tuin en de mogelijkheden. Ook bespreken we uw wensen en ideeën, brainstormen samen over waar u van houdt en welk thema u voor uw tuin in gedachte heeft. Inrichting en keuze van materialen komen ook aan bod.

Tuinaanleg door Timmermanstuinverzorging

Stap 2: Het inmeten van de tuin

Wanneer alle wensen en ideeën besproken zijn, is de volgende stap het inmeten van de tuin. Een van onze ontwerpers komt uw tuin nauwkeurig en vakkundig inmeten. Er wordt dan onder andere gekeken naar afstanden, hoogtes en ligging van de tuin en omgeving. Deze gegevens vormen de basis van het tuinontwerp.

Timmermans Tuinverzorging hoveniersbedrijf tuinaanleg met siergrind vijver pergola borders met beplanting

Stap 3: Het ontwerp en de offerte

Na het oriënterende gesprek en het inmeten van de tuin gaan wij aan de slag met het ontwerp. Alle ideeën en wensen zullen hierin verwerkt worden. Al onze ontwerpen zijn uniek en speciaal voor u als klant gemaakt. Deze worden getekend op de computer. Als het ontwerp klaar is, worden de kosten voor de tuin in een duidelijke werk omschrijvende offerte uitgewerkt.

tuinontwerp aanleg tuin waterelementen watertafels Timmermans Tuinverzorging

Stap 4: De presentatie van het ontwerp

Nadat u het ontwerp en de offerte heeft goedgekeurd, nemen wij contact met u op voor het maken van een vervolgafspraak. Tijdens deze afspraak is het mogelijk om nog kleine wijzigingen door te geven. Echter blijkt in de praktijk dat wanneer het voortraject goed doorlopen is, er vaak geen aanpassingen meer nodig zijn. Ook bespreken wij het ontwerp en de gekozen materialen.


tekening tuinindeling voorbeeldtuinindeling voorbeeld

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Nieuwsgierig naar wat Timmermans Tuinverzorging voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Copyright © Timmermans Tuinverzorging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex