Timmermans-Tuinverzorging
Hovenier-Oosterhout
tuinaanleg
Tuinontwerp
Tuinprojecten
Tuin-onderhoud
Tuinontwerpen tekst

Tuinontwerpen Stappenplan

1 Oriënterend gesprek om uw wensen te inventariseren

Allereerst maken wij een afspraak voor een oriënterend gesprek. Meestal vindt dit plaats bij u thuis, zodat wij een beeld kunnen vormen van de tuin en de mogelijkheden. In dit gesprek worden uw wensen geïnventariseerd en vastgelegd. Wij proberen te achterhalen waar u van houdt, en wat u wilt, misschien heeft u al een idee over de inrichting en de keuze van de materialen.

2 Het inmeten van de tuin.

Een volgende stap is het inmeten van de tuin. Onze ontwerper komt uw tuin nauwkeurig inmeten. Er wordt gekeken naar afstanden, hoogtes, ligging van de tuin en omgeving. Deze gegevens vormen de basis van het tuinontwerp.

3 Het ontwerp en de offerte

Met de verzamelde gegevens gaat onze tuinontwerper aan de slag. Al onze tuinontwerpen zijn uniek, ze worden op de computer getekend. Uw wensen worden verwerkt in een tuinontwerp. Als het tuinontwerp klaar is worden de kosten voor de aanleg van de tuin in een duidelijke werkomschrijvende offerte uitgewerkt.

4 De presentatie van het ontwerp

Vervolgens bellen wij u voor het maken van een vervolgafspraak. Het tuinontwerp wordt gepresenteerd en de door ons bedachte materialen kunnen door u worden bekeken. Ook wordt de offerte met u doorgenomen. Het kan zijn dat er aanpassingen in het ontwerp of de offerte gedaan moeten worden. In de praktijk blijkt echter dat als het voortraject goed doorlopen is het ontwerp meestal helemaal voldoet aan uw verwachtingen en worden er zelden aanpassingen gedaan.

Timmermans Tuinverzorging logo
Timmermans Tuinverzorging

Copyright © Timmermans Tuinverzorging 2020 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex