Timmermans-Tuinverzorging
Hovenier-Oosterhout
tuinaanleg
Tuinontwerp
Tuinprojecten
Tuin-onderhoud
Wichelroede

Wichelroedes gebruiken

Bent u benieuwd waarom dat ene plantje niet groeit op die ene plek? Timmermans Tuinverzorging komt graag bij u langs om onze wichelroede te gebruiken. Met onze wichelroede kunnen we aardstraling opsporen die het groeiproces van uw planten beïnvloedt. Wij kunnen met onze wichelroede aangeven of de plaats van de plant misschien wordt beïnvloed door schadelijke aardstralen. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen we een plaats zoeken in uw tuin waar geen last van negatieve aardstraling of energiestromen zijn. Het is uiteraard ook mogelijk om in uw woning te bepalen of er sprake is van aardstralen, die van invloed zijn op uw slaapkwaliteit of gezondheid. Aardstralen zijn van invloed op alle levende organismen, dus mens, dier en ook planten.

Hoe wordt een wichelroede gebruikt?

Het gebruik van de wichelroede is al eeuwen oud, in de dertiende eeuw werd de wichelroede al genoemd.  De kennis rondom aardstralen werd vooral door de kruisvaarders geïntroduceerd en werd in de Middeleeuwen veel toegepast bij de bouw van grote gebouwen zoals kastelen en kathedralen. In de tijd dat er nog geen waterleiding bestond, kwam de wichelroedeloper bepalen waar de waterput geslagen diende te worden.

Een wichelroede wordt gebruikt om waterbronnen, schadelijke aardstralen en energiestromen te vinden. Degene met de wichelroede, de wichelroedeloper, heeft een L-vormige of Y-vormige tak in zijn of haar handen. Al kan een wichelroede ook van ander materiaal zijn gemaakt in deze tijd zoals van koper of kunststof. Als de wichelroede een plek vindt waar één van bovenstaande dingen wordt gevonden, beweegt de stok of het staafje in de handen van de wichelroedeloper met een neerwaartse, uitslaande of opwaartse beweging.

Neem contact op met Timmermans Tuinverzorging voor het gebruik van wichelroedes voor in uw tuin

Wilt u dat we langskomen met onze wichelroede om deze te gebruiken in uw tuin of uw woning? Heeft u vragen over het gebruik van een wichelroede en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. U kunt een email sturen naar: info@timmermanstuinverzorging.nl, telefonisch contact opnemen en bellen naar 06-53382121/0162-454736 of vul ons contactformulier in. Wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Timmermans Tuinverzorging logo
Timmermans Tuinverzorging

Stel uw vraag

Wichelroede

Copyright © Timmermans Tuinverzorging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex