Timmermans-Tuinverzorging
Hovenier-Oosterhout
tuinaanleg
Tuinontwerp
Tuinprojecten
Tuin-onderhoud
Tuinverlichting laten aanleggen door Timmermans Tuinverzorging
Tuinverlichting

Tuinverlichting: Sfeer en veiligheid door Timmermans tuinverzorging  

Wil je meer licht in je tuin? Vind je veiligheid belangrijk? Bij Timmermans Tuinverzorging zijn we experts in alles op het gebied van tuinen. We zijn al meer dan 50 jaar actief als hoveniers en helpen je graag met het kiezen en installeren van de perfecte lichtinstallaties. Dit kan in je tuin zijn, maar ook op paden, opritten en andere plekken. Met goede verlichting, kun je zelfs in het donker van je tuin genieten. Het is niet alleen sfeervol, maar ook veilig en handig. Het juist plaatsen van verlichting, waaronder tuinverlichting solar, is een vak apart. Het moet echt iets toevoegen aan je tuin. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we het moeten aanleggen. 

Op maat gemaakte verlichtingsplannen  

Elke tuin is anders: We luisteren naar wat jij wilt en maken een verlichtingsplan dat past bij jouw tuin. Wil je een gezellig hoekje in de tuin uitlichten, of zorgen dat je veilig over je oprit kunt lopen als het donker is? Wij regelen het voor je. We zorgen ervoor dat elke lamp, precies goed staat, zodat jouw tuin er zowel overdag als 's avonds prachtig uitziet. En natuurlijk houden we ook rekening met de veiligheid. Goed geplaatste verlichting, zoals tuinverlichting LED, kan donkere plekken in je tuin verlichten en alles veiliger maken. 

Door tuinverlichting geniet je ook s 'avonds van je tuin 

Met de juiste verlichting van Timmermans Tuinverzorging wordt je tuin een plek waar je dag én nacht van kunt genieten. Of je nu een avondje met vrienden buiten wilt zitten of gewoon wilt ontspannen in je mooi verlichte tuin, onze verlichting, waaronder tuinverlichting LED, maakt het mogelijk. We bespreken graag met jou wat je wensen zijn en maken een plan dat jouw tuin laat stralen. Laat Timmermans Tuinverzorging je helpen om je tuin nog mooier te maken, zowel overdag als in de avond. Neem contact op voor een afspraak. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Timmermans Tuinverzorging logo
Timmermans Tuinverzorging

Stel uw vraag

Tuinverlichting

Copyright © Timmermans Tuinverzorging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex