Timmermans-Tuinverzorging
Hovenier-Oosterhout
tuinaanleg
Tuinontwerp
Tuinprojecten
Tuin-onderhoud
Tuinaanleg laten uitvoeren in Dongen
Dongen

Tuinaanleg van A tot Z in de buurt van Dongen

Wilt u jarenlang zorgeloos van uw tuin kunnen genieten in de buurt van Dongen? Kies dan voor kwalitatief hoogwaardige tuinaanleg in de buurt van Dongen verzorgt door Timmermans Tuinverzorging. Timmermans Tuinverzorging is al jaren een betrouwbaar en bekend hoveniersbedrijf voor uiteenlopende tuinwerkzaamheden in de buurt van Dongen. Wij verzorgen een totaalpakket: van ontwerp, tot tuinaanleg en regelmatig onderhoud. Wilt u een volledig nieuwe tuin in de buurt van Dongen? Of wilt u uw bestaande tuin renoveren? Ons ervaren team ziet elke tuinaanleg weer als een uitdaging. Onze creativiteit in combinatie met oog voor detail zorgen voor de juiste uitstraling en sfeer.

Droomtuin door vakkundig tuinaanleg

Het team hovenier van Timmermans Tuinverzorging staat graag voor u klaar om van uw tuin een droomtuin te maken. Voordat wij beginnen met tuinaanleg in de buurt van Dongen, ontwikkelen wij eerst samen met u een ontwerp. Met de verzamelde gegevens van uw wensen en eisen gaat onze tuinontwerper aan de slag. Zodra het ontwerp gereed is bepalen we de materialen. Wilt u graag veel groen in uw tuinaanleg in de buurt van Dongen? Of houdt u niet van tuinieren en wilt u liever bestrating in de tuinaanleg in de buurt van Dongen? Wij verzorgen het voor u.

Begroting voor tuinaanleg

Voordat wij beginnen met tuinaanleg in de buurt van Dongen stellen wij u op de hoogte van de kosten door middel van een begroting. Aan de hand van een werkomschrijvende offerte kunt u zien wat de kosten voor uw toekomstige tuinaanleg in de buurt van Dongen zullen zijn.

Tuinaanleg

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd en het materiaal is besteld kunnen wij starten met tuinaanleg in de buurt van Dongen. Door onze ruime ervaring kunnen wij tuinaanleg van A tot Z realiseren in de buurt van Dongen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Beplanting
  • Bestrating
  • Beschoeiing
  • Vijveraanleg
  • Plaatsen van schuttingen

Wanneer u tuinaanleg door ons laat verzorgen in de buurt van Dongen realiseren wij de tuin waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Materialen

Alle materialen en planten die wij gebruiken bij uw tuinaanleg in de buurt van Dongen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u dit goed bijhoudt zult u jarenlang genieten van een prachtige tuin. Wilt u het tuinonderhoud en tuinaanleg in de buurt van Dongen door ons laten verzorgen? Maak dan direct een afspraak.

Neem contact op

Timmermans Tuinverzorging logo
Timmermans Tuinverzorging

Stel uw vraag

Tuinaanleg | Dongen

Copyright © Timmermans Tuinverzorging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex