Timmermans-Tuinverzorging
Hovenier-Oosterhout
tuinaanleg
Tuinontwerp
Tuinprojecten
Tuin-onderhoud
Gazononderhoud voor gezond en groen gras
Grasonderhoud

Gazononderhoud voor gezond en groen gras

Ten alle tijden kunnen genieten van gezond en groen gras? Advies nodig voor grasonderhoud? Of grasonderhoud uit handen geven? Voor grasonderhoud moet u beslist bij Timmermans Tuinverzorging zijn. Timmermans Tuinverzorging is een hoveniersbedrijf dat zich al vele jaren bezig houdt met verschillende werkzaamheden binnen dit vak. Met liefde en passie voor groen kunnen wij voor verschillende klanten en wensen grasonderhoud verzorgen. Wij weten als geen ander hoe sfeerbepalend gras in een tuin kan zijn, mits dit goed onderhouden is. Wilt u uw gras gezond en sterk houden? Schakel ons dan in voor grasonderhoud. Ons team ervaren hoveniers komt graag bij u langs om de status van uw gras te bekijken. Met passende middelen en technieken voeren wij grasonderhoud uit waardoor uw gras weer zal gaan stralen.

Grasonderhoud op maat

Elk gazon is anders. Afhankelijk van uw wensen en de staat van het gras kunnen wij een passende offerte uitbrengen voor regelmatig en tijdig grasonderhoud. Grasonderhoud bestaat uit het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan:

  • Schoonmaken
  • Bemesten
  • Maaien
  • Verticuteren
  • Sproeien

Wilt u uw gazon klaar laten maken voor de winter? Ook dan kunnen wij grasonderhoud uitvoeren. Wij weten als geen ander wat er nodig is om verschillende werkzaamheden te verrichten.

Grasonderhoud voor speciale problemen

Heeft uw gazon bepaalde problemen? Last van onkruid of kale donkere plekken? Laat dan grasonderhoud uitvoeren door ons ervaren team. Graag komen wij langs om de staat van uw gras te bekijken. Wilt u deze problemen voorkomen? Dat kan met tijdig grasonderhoud vanaf het begin. Grasonderhoud uitbesteden? Wij kunnen dit voor zowel bedrijven als particulieren verzorgen. Regelmatig grasonderhoud door ons uit laten voeren zorgt ervoor dat u ten alle tijden kunt genieten van een gezonde tuin. Niet alleen grasonderhoud uit laten voeren maar uw gehele tuin laten onderhouden? Dat kunnen wij ook voor u verzorgen. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Timmermans Tuinverzorging logo
Timmermans Tuinverzorging

Stel uw vraag

Grasonderhoud

Copyright © Timmermans Tuinverzorging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex