Timmermans-Tuinverzorging
Hovenier-Oosterhout
tuinaanleg
Tuinontwerp
Tuinprojecten
Tuin-onderhoud
Duurzame tuinen

Een duurzame tuin heeft veel te bieden!

Een duurzame tuin wordt steeds populairder en past goed bij een duurzaam leven. Duurzaamheid speelt bij vele mensen een steeds grotere rol in het dagelijks leven. Vindt u duurzaamheid belangrijk? Kies voor een groene tuin! Een groene tuin is niet alleen beter voor het klimaat maar ook voor uw eigen gezondheid en voorkomt wateroverlast. De overheid probeert steeds meer mensen te stimuleren om een groene tuin te laten aanleggen in plaats van tegels.

Duurzaamheid, de blijvende trend

De aandacht voor een duurzaam groen ontwerp blijft groeien. Er is hier al veel over bekend, maar veel opdrachtgevers worstelen nog met de vraag hoe ze een duurzame tuin moeten inrichten en het beste de kennis toe kunnen passen in de praktijk. Wij kunnen u alles vertellen over welke planten en bloemen het meest geschikt zijn voor in uw duurzame tuin. Wij ontwerpen graag een duurzame tuin voor u, die helemaal past bij de natuurlijke omgeving en uw wensen.

Duurzame materialen gebruiken voor uw tuin

Bij het aanleggen van een duurzame tuin is het belangrijk om stil te staan bij de producten die gebruikt worden. Het is belangrijk dat de materialen die gebruikt worden de natuur zo min mogelijk belasten, ook bij he transport van deze materialen. Daarbij is het ook belangrijk dat de materialen een zo lang mogelijke levensduur hebben. De duurzaamheid wordt daarnaast verhoogt door te kiezen voor producten die ecologisch in evenwicht zijn en het natuurlijke evenwicht van uw tuin ondersteunen.

Aan andere onderdelen zoals duurzame tuinverlichting wordt meestal niet gedacht. Ook zijn er vele plantensoorten waar u lang plezier van kunt hebben en welke weinig onderhoud nodig hebben. Deze planten dragen ook bij aan een hogere duurzaamheid.

Een duurzame tuin laten aanleggen door Timmermans Tuinverzorging

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw duurzame tuin professioneel kan aanleggen? Dan bent u bij Timmermans Tuinverzorging aan het juiste adres. Wij maken een ontwerp op maat en gaan met veel passie aan de slag. Wilt u graag meer informatie ontvangen over het aanleggen van een duurzame tuin? Neem contact met ons op! Wij informeren u graag.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Timmermans Tuinverzorging logo
Timmermans Tuinverzorging

Stel uw vraag

Duurzame tuinen

Copyright © Timmermans Tuinverzorging 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex