Timmermans-Tuinverzorging
Hovenier-Oosterhout
tuinaanleg
Tuinontwerp
Tuinprojecten
Tuin-onderhoud
Hooge Zwaluwe

Hovenier in de buurt van Hooge Zwaluwe voor tuinontwerp t/m aanleg.

Hovernier in de buurt van Hooge Zwaluwe gezocht? Heeft u een nieuwe tuin? Wilt u uw bestaande tuin aanpassen? Of wilt u uw tuin compleet laten vernieuwen? Dan heeft u een deskundige hovenier in de buurt van Hooge Zwaluwe nodig. Timmermans Tuinverzorging is een hovenier in de buurt van Hooge Zwaluwe die zich al meer dan 50 jaar bezig houdt met:

Wij verzorgen het hele proces, van ontwerp t/m aanleg. Wanneer u kiest voor hovenier Timmermans Tuinverzorging in de buurt van Hooge Zwaluwe bent u verzekerd van vakmensen met oog voor detail. Zorgvuldig aanleggen van tuinen, nauwkeurige afwerking en nette werkwijze staan bij ons centraal.

Tuin ontwerpen door onze hovenier

Om tot een goed tuinontwerp te komen maakt onze hovenier in de buurt van Hooge Zwaluwe eerst een afspraak voor een oriënterend gesprek. Zo maken wij een inventarisatie van de wensen en eisen van de opdrachtgever en laten wij onze mogelijkheden zien. Wij proberen te achterhalen waar u van houdt, en wat u wilt, misschien heeft u al een idee over de inrichting en de keuze van de materialen.

Inmeten verzorgd door de hovenier

Wanneer u het eens bent met het ontwerp begint hovenier Timmermans Tuinverzorging in de buurt van Hooge Zwaluwe met het inmeten van de tuin. Hierbij kijken wij naar de hoogtes, afstanden, ligging en omgeving. Al deze gegevens vormen namelijk de basis voor het tuinontwerp.

Hovenier voor aanleg

Aan de hand van het ontwerp kan onze hovenier in de buurt van Hooge Zwaluwe aan de slag met de materialen. Wilt u een onderhoudsvrije tuinaanleg? Wanneer u weinig tijd heeft om zelf uw tuin te onderhouden kunnen wij daar rekening mee houden door weinig of geen groen te gebruiken. Ook in een onderhoudsvrije tuin is het mogelijk om groen te plaatsen door middel van plantenbakken of bloempotten. Daarnaast kan hovenier Timmermans Tuinverzorging in de buurt van Hooge Zwaluwe kunstgras plaatsen.

Onderhoud door de hovenier van de omgeving

Wilt u het onderhoud van uw tuin laten verzorgen in de buurt van Hooge Zwaluwe door een vakkundige hovenier? Timmermans Tuinverzorging verricht veel tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven. Wilt u gebruik maken van één van onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak met dé hovenier in de buurt van Hooge Zwaluwe.

Timmermans Tuinverzorging logo
Timmermans Tuinverzorging
Hovenier nodig in Hooge Zwaluwe?
Laat uw reactie achter

Copyright © Timmermans Tuinverzorging 2018 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex