Timmermans-Tuinverzorging
Hovenier-Oosterhout
tuinaanleg
Tuinontwerp
Tuinprojecten
Tuin-onderhoud
Biest-Houtakker

Energetische tuinen ontworpen en aangelegd in de buurt van Biest-Houtakker door Timmermans Tuinverzorging

Energetische tuinen aangelegd in de buurt van Biest-Houtakker en omgeving? Dit zijn vrijwel zeker tuinen van Timmermans Tuinverzorging. Timmermans Tuinverzorging is namelijk dé hovenier van Biest-Houtakker en omgeving en gespecialiseerd in energetische tuinen. Deze tuinen staan garant voor ontspanning, harmonie en rust. Uw wensen en gevoel worden omgezet in uw tuin en deze geeft u energie. Energetische tuinen worden ook wel Feel Good Gardens genoemd; een plek waar u zich gelukkig en goed voelt. Dit is voor ons ook het startpunt voor het maken van het ontwerp. Door de juiste combinatie van vormen, kleuren en materialen maken wij een harmonieus en mooi geheel. Eventuele verstorende elementen van buitenaf worden tegenhouden. Wij streven naar balans tussen mens en omgeving.

Energetische tuinen ontwerpen

Wanneer wij uw energetische tuinen in Biest-Houtakker en omgeving mogen aanleggen starten wij met het maken van een ontwerp. Het ontwerpen van deze tuinsoorten is een gevoelskwestie en uw wensen zijn het uitgangspunt. Vantevoren bespreken we uw wensenlijstje en brengen we in kaart de mogelijkheden. Alle aandacht gaat uit naar de plattegrond. Hieruit kunnen we informatie van het perceel en de omgeving verkrijgen zodat we daar goed op in kunnen spelen. Onze ontwerper van energetische tuinen weet als geen ander wat de beste plaats is voor:

  • Bakken
  • Planten
  • Terrassen
  • Kleuren

Op deze wijze hebben wij al vele energetische tuinen in de buurt van Biest-Houtakker en omgeving mogen realiseren.

Energetische tuinen; een natuurlijk paradijs

Uw eigen natuurlijke paradijs achter uw huis? Juiste balans in uw tuin? In energetische tuinen zijn mens, plant en dier in evenwicht. Een plek voor u om nieuwe energie op doen en heerlijk te kunnen ontspannen. Hoe wij invulling geven aan uw tuin hangt af van meerdere factoren. Waar heeft u behoefte aan? Wat wilt u bereiken in uw tuin? Maak snel een afspraak, wij komen graag bij u langs in de buurt van Biest-Houtakker om dit uitgebreid te bespreken.

Timmermans Tuinverzorging logo
Timmermans Tuinverzorging
Energetische tuinen ontworpen en aangelegd in de buurt van Biest-Houtakker door Timmermans Tuinverzorging
Laat uw reactie achter

Copyright © Timmermans Tuinverzorging 2021 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex